top of page
Zoeken

The Shortcut op het Samsung lanceringsevent & 6 relevante AI-tools voor content creators

In januari had ik, Sanne, de eer om te spreken op het lanceringsevent van de nieuwe Samsung AI telefoon, voor een zaal vol inspirerende influencers en ambassadeurs van Samsung. Ik gaf er de 10 meest handige AI-tools voor content creators op dit moment waardoor ook zij efficiënter kunnen gaan werken met AI en hun productiviteit kunnen verhogen. Natuurlijk kwam ChatGPT-4 naar voren, maar ook bijvoorbeeld Adobe Firefly & HeyGen.


6 relevante AI-tools voor content creators

Hier zijn de highlights van een aantal tools die in de talk naar voren kwamen:

  1. Adobe Firefly: De generative fill functie is super handig voor het toveren met afbeeldingen. Foto's van gasten in de zaal, zoals Pieter Valley & Carolien Spoor, werden gebruikt in de voorbeelden.

  2. ChatGPT-4: Teksten, scripts, of zelfs de scripts in een audiofile? Of inspiratie voor de nieuwe TikTok video? Zelfs in de vorm van een video? ChatGPT-4 kan het.

  3. OpusClip: Knip en plak je lange video in korte clips. OpusClip analyseert de hele video en bepaalt wat de beste clips zijn. En, oh ja, het zet het ook gelijk in het juiste formaat en voegt ondertiteling toe.

  4. Runway: Van afbeelding naar bewegend beeld of de achtergrond van je video verwijderen? Super easy met Runway.

  5. Captions.ai: Ondertiteling toevoegen aan je video, in alle kleuren en maten.

  6. HeyGen: Je stem in 150 talen, zonder zelfs maar te hoeven leren hoe je 'hallo' zegt in het Swahili. Een voorbeeld van hoe dit werkt en hoe ik ineens in het Frans & Japans praat (zonder te oefenen) vind je hier.


Leuk om de enthousiaste reacties van de gasten te zien. Het toont maar weer hoe AI de wereld op z'n kop zet en hoe het ook content creators in staat stelt om sneller & slimmer te werken. De aftermovie hieronder geeft je een kijkje achter de schermen.





Heb jij al ervaring met een van deze tools? Ik hoor graag jouw verhaal!


 

Interesse in een talk van Sanne op jouw event? Stuur een mailtje naar sanne@theshortcut.nl voor meer informatie en de tarieven.


42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page